Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesLivsstil

Veckan som kommit av sig men ändå varit bra.

Veckan som kommit av sig men ändå varit bra.

Gomorron folks!

Glad fredag!

Kväller i stugorna!

Imorse låg jag och lyssnade till det som skedde ute och kom på mig själv med att tänka på lite nya fågelläten. För att vara fågelfobiker nummer ett i världen är jag ändå intresserad av de små monstrens läten och vissa var banne mig ruggigt våriga.

Sedan gick vi ut och nysnön föll i drivor och barnvagnsföret var trööögt och man ba nähäpp, inte är det riktigt vintervår än här i det gamla sjöbottenriket. Tji fick ni era fjäderflygfän.

Jag har varit en dålig bloggirl den här veckan, sorry. Tyvärr är jag inne i en av mina sömnlöshetsperioder vilket gör att jag är lite åt det halvdöa hållet dagtid. Hur tidigt eller sent jag än lägger mig så varvar hjärnan upp vid tretidens mat- och blöjbyterepa och sedan är det kört. När jag väl stiger upp vid sjusnåret så är jag tröttare än när jag la mig. Lägg på en hel dag ståhej med en mycket aktiv fyramånaders med bra tidig tandsprickning (!) plus annat ärendejox på det så förstår ni varför jag inte är så kreativ i skallen och flink i fingrarna när jag väl får en ledig stund över. Det är okay. Sömnlösheten kommer och går, det blir nog bättre snart. Det viktigaste är att Hoppis sover fint och är pigg och glad när han är uppe, resten löser sig.

Jag hade tänkt att på allvar ta tag i styrketräningen på lokal men det kom av sig i och med sömnbristen. Att rådäcka vid nio har varit typ enda alternativet för att orka vara en någorlunda fungerande person och en värdig mamma dagtid.

Jag har då istället passat på att njuta av dagsljuset under våra utetimmar. Trots det grådassiga vädret har jag och Ivar lyckats gå ett gäng finfina mil både själva och med sällskap – och snacka om styrke- och balansträning att dra upp vagnekipaget uppför björnöfemmans isiga brantbackar eller hur Frida?

Ryggen och magen har fått sig några omgångar spontana övningar och det har dugt så.

Ja hörni. Bara detta inlägg har tagit mig en hel dag att skriva. I mobilen. Som vanligt. En sak i taget…

nåväl. Det har i ärligehetens namn varit lite skönt att vara rätt icke-kreativ den här veckan. Nästa blir en salig blandning av poddinspelning(ar?) och en poddsändning, kanske kommer jag iväg på de där gymträningarna och så ska jag fortsätta med den där andra träningen som sker inne i hjärnan och i hjärtat.

Men först är det helg med mina älskade grabbar och så förhoppningsvis lite cykel på det. Och sömn.

Nu blir det kvällste och studera boken ”Tråkiga vykort” jag inhandlat på Myroena för tjugofem kronor. Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.