Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Glad fredag! Eftersom det är fredag och min pöjsch fyller fem veckor imorgon så är det kanske på sin plats med en liten tillbakablick på vad jag och Ivar har hunnit med för äventyrligt under hans första veckor. Vi är ju inga hemmagluttare någon av oss – finns liksom för mycket spännande i den lilla stora världen runtomkring oss både hemmavid och utomsocknes för att inte utforskas (och för att jag är sämst på att sitta hemma, GÄSP)

Här är ett urval av utesaker vi har gjort:

🦔 åkt buss både här i Västerås och i Gästrikland. Kollektivtrafik ftw! Så mysigt att spänna fast vagnen och sedan låta sig färdas till platser man ser med nya ögon, ihop med sitt barn. Kommer att tänka på hur jag och lillebror (först i vagn sedan utan) utforskade hela Storstockholm och dess gömslen på samma sätt. Snart får det bli tåg för mig och Ivar

🦔 gått längs med Dalälven och tittat på när den är som bredast. Dalälven – bäst och vackrast älv alltså.

🦔 gått och småjoggat i backar i Rocklunda, ett par-tre gånger. Till våren när bebben är riktigt stadig och vädret varmare igen får det bli i en jogging-/cykelvagn. Hur svårt det än är för en som inte kan gå och springa sakta måste jag göra det nu i vinter för att slippa svettas och kylas ner om vartannat. Om jag orkar vänta till våren dvs.

🦔 gått i skogen här i Västerås och i Hedesunda – jag ser till att minst ett parti under varje barnvagnspromenad löper genom skog för skogen ftw

🦔 tittat på djuren på Vallby friluftsmuseum. Eller okay, mor ville mest ha kaffe och de har Björklunds goda kaffe så… men djuren var som vanligt gulliga de med, speciellt grisarna.

🦔 flanerat runt i snyggparken Boulogneskogen i Gävle. Just precis den dagen löven var som färgstarkast!

🦔 sett Ivars första snö – på hans enmånadsdag också

🦔 ammat, lunchat, fikat och charmat studenterna (Hoppetuss, inte jag alltså) på två olika högskolor (tips tips). Lugnast och trevligast bebismiljö.

🦔 gått Groopencross-banan (okej, förutom den nya supersandbacken då) och hejat på Ivars första cykelrace. Och vilket race också.

Nu fortsätter äventyret – dags för blöjbytet och in i vår grymma lilltraktor aka barnvagn. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.