Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mitt ljus är trasigt. Det har slagits sönder, slukats bit för bit. Vi håller hårt i vår bebis, hans underbara ljus får inte skymmas. Det blir bra min ängel, mamma är här med dig. Men jag orkar inte blogga på ett tag. Förlåt.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.