Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej. Jag vet att det är lite glest mellan uppdateringarna här på bloggen just nu. Det beror på att jag antingen är en zombie som äter – jobbar – inte sover – småpromenerar eller försöker leva la vida loca de dagarna jag har fått i mig lite sömn. Igår var det en till besserwisser som upplyste mig om att det minsann gäller att vila nu för att det blir jobbigt sedan. Hade stark lust att kasta min gamla goda TI-82 på hen men lät bli ty orka ha sönder värdefulla retromaskiner pga. trötta retroåsikter.

Nåväl. I torsdags hade jag en grym dag i Stockholm med söderhäng med lillebror. Gled runt bland små cykel- och musikbutiker, handlade ett par böcker, fikade rekomackor i Skanstull och fick höra allt om skolgång till spel från min älskade minikopia (eller mini och mini, grabben är snart ikapp mig längdmässigt och sedan länge förbi mig mattemässigt).

Tog ett sent tåg hem och fick mig världens mysigaste höstcykeltur mitt i den med mina mått ljumna natten, då Västerås var tomt så när som på mig och de blöta löven under trallans dåligt pumpade hjul

Det bästa med att vara gravid och övervarm är väl ändå att inte behöva frysa så här års!

Igår var en tung jobbfredag efter ett gäng sömnlösa nätter. TI-82-kastet, hjärtklappningar etc.

Inatt har jag sovit och nu är vi på väg till den sydligaste grannstan för att käka mellanösternbuffé och strosa runt i små gränder med mysiga småbutiker med sär stavade butiks namn.

Imorgon blir det jobb (söndagar är dagar man faktiskt får saker gjorda) och kanske lite stadsnära cykling. Om kroppen vill.

Puss på er och vi hörs sen när hjärnan är lite mindre grötig <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.