Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesLivsstil

I do my life just like I eat my food, often out and always good

I do my life just like I eat my food, often out and always good

Ibland undrar jag vad det är som drar i mig. Som gör att jag inte fixar inomhuslivet. Som gör att bara tanken på en hel dag hemma – oavsett om hemma betyder en trång liten lägenhet eller ett stort franskt slott – får det att krypa i skinnet på mig. Vem har planterat det lilla biet som ständigt surrar runt i mitt väsen, som irriterar mig, som får mig att jämt och ständigt gå, springa, cykla, snubbla vilse, göra allt för att undvika den kortaste vägen hem? Hem, som jag älskar att längta till? Är det en sjukdom eller en välsignelse?

Ingen jäkla aning. Nu ska jag göra mig fin för vi ska ut och dricka bärs på stan med ett gäng gamla cykelkompisar, och sen lär det blir hångel på omvägen hem för det är augusti och mina ben är äntligen ok och redo för livet nu när nätterna är svala och snälla mot kärlen.

Puss och ha en underbar lördagskväll.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.