Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja om kärlek

Lust for life, sista semesterkvällen

Lust for life, sista semesterkvällen

Hej kära försummade bloggis.

Nu är den här – sista semesterkvällen. Jag har förvällt nyplockade kantareller, slängt ihop en ost- och grönsakspaj, borstat ut den förhoppningsvis sista skogsmyran ur håret och bestämt mig för vilken klänning (klänning! äntligen klänning!) jag ska ha på mig imorgon.

För imorgon kör jag igång ordentligt.

Med mitt dagsarbete och med bloggen – som ska få sig lite designkärlek till hösten, inget bombastiskt men mest för att fira det nya skedet i bloggarens liv och för att hösten är den bästa tiden och ska firas på alla sätt och vis

med att hitta någonstans större och mer praktiskt att bo för vår lilla familj, med att börja basekipera vår efterlängtade lillvarelse och med lite annat praktiskt som känns hopplöst trist på våren men roligt och orkigt nu så här års.

Med mig tar jag minnet av en underbar, kärleksfull och rolig semester full av cykling, vandring, skog, vänskap, resande, fjällvyer, nattliga djur… så annorlunda alla andra semestrar jag någonsin haft.

och ni får ett matnyttigt inlägg imorgon. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.