Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja om kärlek

De bästa sakerna börjar på K

De bästa sakerna börjar på K

Hej ni goda läsarfolksis!

Vilken lyckoträff, att åka upp hit till Dalarna och Gästrikland igen. Det är svalt här. Det regnade inatt, jag kunde sova, åh vilken gåva!

Så finns Frida här. Sommarsnyggaste personen jag känner. Som trots sitt livs kanske tuffaste tid ändå stöttar, frågar, skämtar och glädjs med mig, med oss. Och Fridas nya lägenhet. I gamla byn. Mycket är nytt och skört i sommar. Men mycket är gammalt och robust också, och det ger hopp. Titta inte tillbaka, dra åt helvete med tillbaka, precis som det står på lillasysterns t-shirt. Lillasysterns kattungar är nya. Små tunna bondisbitar med pälsen av vitt, och rött silkesfluff, två bröder som vägrar en stilla sekund!

Tillbaka gör ont, men vi ska inte dit, vi ska fram.

Vi har ätit glass. Gått runt sjön med älgtiken, grillat gott, hunden i knäet, hunden otympligare än Katja eller tvärtom?, badat badkar, varit till Ikea i Valbo, läst ut en bok och påbörjat en ny

och av Frida fått en uppsättning världens banne mig gulligaste pyttissockisar med favvodjursmotiv nummer ett – kaninmotivet!

Jag säger då det,

de tre K:nas helg –

Kompisar

Kattungar

Kaniner

och kofötter

(det sistnämnda för att bända bort sådant gammalt som gör ont för att ge plats åt det nya och det ljusa)

Puss!

er Katja, från kökssoffan

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Vilken härlig cykelblogg!
    Jag älskar också att cykla, det är som meditation för mig.
    Här och nu när man cyklar över alla rötter och stenar genom skogen. Jag delar mitt stora intresse cykling med min älskade sambo. Har du cyklat i Hjulsjö i Bergslagen? Så bra spår tycker vi! Vi har cyklat downhill i år i Järvsö och flottsbro också, riktigt kul! Har du testat downhill?
    Ha en fin lördag!

    1. Tack så mycket! Tyvärr har jag inte testat det än – är rätt så ny på mtb, så har alla de roliga ställen framför mig :P Downhill har jag testat och mer lär det bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.