Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej från mobilen i bilen! Blir ett kort inlägg ty jobbigt att blogga när man kör samtidigt…

hah nej skojar förstås, sitter bak och gosar med coach Tonys gröna Tarmac. Vi har varit till Motala och hämtat Tonys far Sune och är nu en samlad trupp redo för race (Tony) och service och fotografi (vi andra). Förutom vännen Tony som kör för CK Valhall är det junioren Alva för hemmaklubben VCK och grymma SM-silver-Ida för Crescent Dare jag hejar på som mest. Plus ett gäng till förstås!

För så är det gott folk. Hur långt ifrån raceandet man själv än står för tillfället – graviditeten är ett himla lopp i sig! – så är det lika kul att kolla på cykel live för det. Mingla med andra glada cykelfolks och sådant som hör till ni vet. Kortbana, eller GP, är ändå min favoritgren inom landsvägscykling och där jag själv brukar ha som roligast när jag tävlar. Tyvärr kommer Kortbane-SM lite i skymundan av andra events och inte minst Den Gula Jätten i Frankrike men eftersom SM ingår i Borås SM-veckan så kommer det att sändas live på SVT från och med kl 12.00 idag.

(och jag ska försöka att inte tänka på växelhaveriet förra året, då jag frihjulade i direktsändning halva banan, jagade klungan förnedrad men elegant i typ tjugo minuter, och skulle precis joina svansen så kom Mustonen som hade ca två minuters försprång och jag blev (med all rätta) avplockad från banan :'( Fanken, tänker på det ändå men nåväl, nya minnen nästa gång jag kör)

Nåväl! Ratta in era små teveapparater – nåla fast nummerlapparna – vässa era armbågar – luta hojen snyggt och säkert och positionera er rätt. May the strongest calves and the toughest brains win!

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.