Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej. Jag hade tänkt att blogga värsta naturäventyrsinlägget med värsta fina titeln och värsta snirkliga orden i men det blir fan inget bloggande nu för jag måste fly min lägenhet. Jag har nämligen fått nya grannar och man kan ju undra vad i helskotta de gör här och inte ute på något idylliskt torp eftersom de renoverar konstant. Vardagskvällarna, helgerna – jämt slipas det och borras och väsnas så inåt..!

Alltså jag respekterar att vissa ser bostadsrenoveringar som ett kanoners sätt att relaxa på men kan de inte sätta upp en lapp eller något med tiderna för sina attacker så en hinner fly fältet läs bo hemma hos Jonas eller lägga sig i något tomt vindskydd ute på Björnön och sova bort en timme eller sju?

Arga lappen är ett faktum och nu drar jag ut och kommer inte hem förrän sent och då jäklar blir det dörrknackning jehovas-style om de inte lugnat ner sig.

Det blir förstås en sagoblogg lite senare fram. Ty sagofint, det var det med råge.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.