Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Cykelbloggen annorlunda.

Cykelbloggen annorlunda.

Brillor Oakley Holbrook,
road rash Hässlö GP,
kuliss Västkusten, foto Jonas

Åh ni anar inte hur svårt det är att vara en vettig cykelbloggare just nu! Det har slagit mig flera gånger förr men oavsett stil, inriktning eller språklig sirlighetsgrad så följer alla träningsbloggar ungefär samma mönster – vi preppar och peppar inför något (till exempel ett race, ett träningspass eller ett nytt cykelinköp), genomför det, skriver av oss i bloggen, någon reflektion hit någon lista hit, sen samma procedur om och om igen. Ibland blir vi sjuka och då är det synd om oss ett tag innan vi frisknar till och är tillbaka i träningsrutinen. Och så rullar det på, en bekväm rutin som får våra läsare att återkomma för sin dagliga dos av inspiration, tips eller helt enkelt ett gott skratt inom ramarna för nischen, i mitt fall cykel som idrott och livsstil.

Just nu är det mönstret ur spel. Jag ska vara jävlig och hålla på det hela ett tag till för det känns bäst så och jag respekterar denna min känsla men alltså det är en utmaning att vara ur träningsbloggrutinen och inte köra på som vanligt utan typ, tassa runt. Men ni får helt enkelt lita på mig – det finns faktiskt  en glad anledning till att det snackas mest allt-annat-än-just-den-faktiska-träningen just nu härinne.

Och när jag känner att det är dags att öppna dörren så kommer denna bloggens färger att bli starkare än någonsin, och innehållet kommer kanske att tilltala vissa mer än andra. Mottot cykel, punk och kärlek kommer självklart att kvarstå ty är Cykelkattens filosofi så prepp- och peppmönstret kommer att komma tillbaka. Om än lite annorlunda.

Så, en liten förklaring till det något mindre träningsmålinriktade innehållet på bloggen just nu.

På hemmafronten så blir det sadelbyte på Monarken ikväll. Så jäkla mycket har kommit emellan så har liksom inte hunnit bli av än men ikväll så jäklar! (det är inte “bara” att byta, specialbygge typ). Får se om jag kör hemma eller på lokal. Så vackert ute just nu, ljust och härligt, är föga pepp på inomhusträning kvällstid men vad ska man göra som upptagen person.

Puss!

English: I know there’s a little less training in my blog right now but have patience and trust me – I’ll let you know why and you’ll like it when it’s time <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.