Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CykelKatja om kärlek

Rock’n’roll i mitt hjärta och vårpresent till min racer 🍋

Rock’n’roll i mitt hjärta och vårpresent till min racer 🍋

Hej, jag har sovit noll timmar inatt. Det var i och för sig väntat för det som hände igår var så rock’n’roll att ni anar inte och när det är rock’n’roll i själen så är det total röra i skallen och sömnen är då bara att glömma fast vem fan behöver sömn när det finns rock’n’roll?

Idag är jag alltså en ödmjukt lycklig zombie (jag vet, ett ytterst märkligt kombo men det är precis så det känns). Ni får alltså vänta lite till på del av av helgens dråpligt-episka cykeläventyret. Tänkte istället visa er presenten som jag råkat köpa till min cykel för att fira att landsvägarna är torra och komponenterna åter finkänsliga om bara några, några veckor!

Här är presenten:

Sju stycken reko handgjorda cykelvårdprodukter

med supergulliga namn! Vad sägs om Mud Honey-tvättskummet, Limon Velo-avfettningen och Mayo Jaune-lackputsen?

Jag förväntar mig att hela lya ciclistan kommer att dofta som en somrig cykelö!

Eftersom det är en present måste en fin förpackning till så flaskorna kommer i en fin svart box. Snyggt jobbat Crankalicious. Fanns på Rouleur men så knep jag sista exet hehe. Antar att de fyller på lagret någon gång i och för sig.

Puss och cyklar är också människor! 🍋

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.