Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Finns det nån skönare känsla än 
lättnaden efter en fet ansträngning?

På köpet ser man alltid så snygg ut!

(pic från Malmöcrossen, JW)

Hej fredag på er!

Idag står det massor med jobb ⇓ och massor med mat ⇑ på schemat ty ska på årets julbord nr två i ordningen nämligen ett med min Jonas och hans kollegor. Jag är egentligen inget fan av julbord eftersom jag ändå bara äter fisk och grönt och godiset hehe men jag gillar ändå stämningen och framför allt att få klä upp mig, något som inte händer alltför ofta här i stan i och med all cykling till och från jobbet och träning och annat dylikt som gör att jag min fåfänga natur till trots ändå klär mig åt det med mina mått bekvämare hållet till vardags.

På så sätt gillar jag att hänga i Stockholm. Tack vare kollektivtrafiken så kan man vara hur snygg som helst eftersom stunderna man är ute och mosar genom slasket, snön eller leran är korta!

Men gillar Västerås bäst ändå så oroa er inte.

Idag är jag trött på ett skönt sätt. Igår efter den seg-jobbiga-inomhuscyklingen var jag trött på ett oskönt sätt. Orkade knappt gå de få metrarna mellan sängen där jag låg och efterträningsmyste med bok och köket där Jonas lagade pasta. Åh synd om mig eller hur!

Jag är nöjd med veckans träning hittills. De två jobbigare passen och styrketräningen kommer att ha satt sina spår kommer jag att känna i helgen när jag kör ute, kan jag tänka mig. Åh som jag älskar den trötta känslan i benen. Den är bäst (i alla fall när man inte ska tävla). Samtidigt är det just det som är meningen med den här veckan. Nästa vecka kommer att bli lugnare ty mycket att fixa inför jul- och nyårshelgerna, med bilen, på jobbet och så. Naturlig periodisering typ.

Avslutar detta kortisinlägg med att påminna er om att det fortfarande går att bidra till Musikhjälpen i crossens tecken: här finns Cyclocrosshjälpen ♥

Puss och vi hörs!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.