Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravel

Dagens cykelvideo är sydlig och svartvit

Hej folks, en kortis från en lite stressad än. Dagens cykelvideo är svartvit. Voilà från Johan Axelsson – good job! Synd det är bara dag två fast å andra sidan slipper ni ser mig stumna på film, hehe. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.