CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

CK Valhall Dam ElitCX och gravelCykelKatja kör landsväg

Granna färjekarlar, GP Hasse Mård och Velothon GP

Granna färjekarlar, GP Hasse Mård och Velothon GP

28869806433_af92d0a1e1_o
29203048550_1e5045a1d7_o
28867227714_962e85574f_o

Parrando (läses som par-rando alltså), kantareller i bidonen, godkänt test av min långtradarväskis, färja (granna färjekarlar eller hur!) över Dalälven, grusmys ihop med bästa CX Västerås-gänget, somriga kvällsturer med Jonas… det var förra veckan det. Nu i helgen är jag i Stockholm och cyklar inte själv men tänker uppmärksamma er på två andra events som pågår:

✪ Ikväll är det GP Hasse Mård här i Stockholm och jag hade jättegärna velat delta men hade blivit för bökigt med cykeln mm utan bil just idag. Tänker dock plocka med mig lillebror och åka och heja på mina kära #cxbandits. Och fika förstås. Jupp, det går att efteranmäla sig. In här och läs om GP, och dyk upp och säg hej!

✪ Imorgon är det min lvg-klubbs CK Valhalls kungliga arr Velothon GP och jag och ett gäng till klubbkamrater står (morgontrött, obs obs) funkis. Här finns all info – här finns bankarta – det kommer att bli fett!

Så – två tillfällen att racea, heja och säga hej, idag och imorgon. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.