Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesKatja om kärlekLivsstil

Expressing my loneliness och andra låtar jag cyklar till.

Expressing my loneliness och andra låtar jag cyklar till.

Jag gillar att cykla till musik inne som ute och så är det med det. Nu lyssnar jag på väldigt mycket olika varierande musik men ett gäng låtar hänger ihärdigt med gång på gång – så ni har förmodligen stött på dem förut – men här är de i alla fall. Bonus är de större spellistorna att prenumerera om man vill cykla till mina tunes. Vi kör:

DSC00886

När jag klättrar berg vilket är precis det allra roligaste jag vet på cykel punkt slut. Eller till exempelvis denna spellista – perfekt tempo.

DSC00899

♭ När jag kör långa utmattande katjadistansturer och för att det inte ska bli för pisstråkigt när slakmotorna avlöser varandra så sker det historier i mitt huvud och så blir det ruggigt spännande (ibland så spännande att det är först när jag nästan kört in i en någon vägbom som jag inser att jag egentligen inte rider en mustang och heter Zebb Stump). Den här listan kan åka fram!

DSC00972

När någonting har hänt som gör mig ledsen och jag bara måste ut och bara plåga ut stumheten ur hjärtat. Eller bara få vara ifred med The Wall.

DSC00960

När det är dags för afterbike och stämningen ska upp! Här är en av CYKELFEST-spellistorna.

DSCF2278

När jag är motorburen på väg mot race eller andra cykeläventyr. Funkar alltid med lite rocksteady.

DSC01010

När jag ska peppa er att cykla mer i regelnummernioväder! (har ju förstås en hel spellista ägnad åt detta åt er)

DSC00921

När det rullar på fint i klungan och jag ba njuter av att ligga med och må mig. Den här låten är förresten den som av nån anledning alltid sätter igång i min skalle vid en viss kadens och har gjort det så länge jag har cyklat. Knäppt, tur att det är just denna festiva låten! I övrigt är ju just under klungkörningen som jag aldrig lyssnar på musik av självklara skäl.

DSCF2290

Puss och skål och jag heter Lyckokatten på Spotify. Nu är det eran tur – vad för musik cyklar ni helst till?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.