Cykelkatten

Afterbike, afterglow

särö

Hade havet bloggat så
hade det väl aldrig haft en bloggtorka!

/nyss hemkommen från Göteborg

Hej. Jag har haft bloggtorka pga. att ett visst ondskefullt program svartlistat min sida vilket gjort att jag varit avskuren från bloggandet på dagtid (om man inte bloggar mobilt eller på diverse gästnätverk eller annat plottrigt men palla kvantitet före kvalitet liksom). Nåväl – ingen har väl egentligen kommit till skada helt ärligt. Ute är det varmt, normala värmeälskande folks är väl ändå ute och kör sina solskensturer istället för att läsa bloggar. Jag har dock större läslust av vanligt (inte av (eller heter det mot? på?) bloggar i och för sig utan såna där tryckta medier med svarta bokisar och en och en annan rad att läsa emellan. Imorgon ska det visst bli svalare igen, längtar redan.

Jag har ju haft en megafin helg. Jag väntar på bilderna så jag kan illustrera för er men än så länge, vi kör en lista på vad jag hunnit med oki? Jag har åkt bil till Vänersborg med Jonas och lyssnat på en masse bra musik \ ätit en knappt ätbar burgare på BK i Laxå – Sveriges tråkigaste matstopp? Skärpning Laxå vi vill ha en riktig restaurang med ätbart käk \ hunnit knappt i tid till Dalsland Runt-departen men till slut så! Knep på köpet QOM på bron direkt efter starten, helgens enda också i och för sig men ändå skoj ty bron är fin \ återsett fina cykelfolks som Karim, Emile, Max, Adam med flera söta snabba eleganta, och lärt känna en hel drös nya skoj! \ punkat två gånger under fredagen pga. ilsket blottad fälg som gett sig fan på att skära i slangen \ skålat i akvavit under punkan nummer två \ delat rum med Jonas, Anna och Arnaldur som jag fått kort av tidigare och som jag nu vet finns på riktigt, alltid lika magiskt hur trång cykelvärlden är \ haft för smala däck för de torra grusförhållanden, lite fail ändå \ väckt äckelblandad förtjusning med mina rediga vadsår efter GP-kraschen förra veckan \ incyklat mina nya souplesse-bibs från Raphis och älskat dem ty inte fått ett endaste litet skavsår \ doftat provensalska örter om stjärten, det ni #rövsmörjspons \ cyklat vilse med Anna och hängt i Bengtsfors centrum med en social kvinnlig gräsand som sällis \ bonkat vid en vägkant! Länge sedan jag bonkade men nu hände det. Bovarna var värmen och matbristen \ skitit i att cykla tredje etappen på grund av bröllopsförberedelserna \ tvättat cykel i Vänern baptist-style \ kört halvt olagligt men fint till Göteborg och lyssnat på en masse bra musik \ haft tjugo minuter på oss att duscha om byta om till bröllopskläderna \ druckit mig lyll på cava och vitt vin, inte igår alltså! \ hållit i chupa \ betraktat min finaste vän när hon sa ja till att gifta sig med sin helgoa snubbe \ fått en klump i halsen, så klart, men en lycklig klump \ sett dig hela tiden \ varit en ytterst virrig toastmadame \ dansat mina lilltår skaviga till gammelhitz \ vinkat av bröllopsparet när de tog femman till smeknattshotellet \ det var fanimig det mest romantiska i hela bröllopet \ promenerat på nattliga avenyn \ ja, bland annat där i slutet där jag ägde kurvorna under Prioritet GP för ett gäng veckor sedan \ och Göteborgs natt var ljuvlig \ ätit pestoburgare på “Lasse på Heden – Sveriges bästa gatukök” \ … \ kört bil till Särö och lyssnat på en masse bra musik \ sett havet, krabbisarna och animeostronen och tackat mina holbrooks för solen var så förbaskat stark och fan va jag ville bo där just då \ hamnat på Marios gata i Kungsbacka \ druckit Lassi <3 på Mr India i Kungsbacka \ kört bil hem och lyssnat på en masse bra musik \ glömt mina mtb-skor i väsktransportbilen i Vänersborg men vad gör det, behöver ändå nya

och pust. Och tusen små detaljer till men jag varken klarar av eller vill få med allt men ni grejar, episkt, vackert, vill mer, tänker surfa på minnet men är fast besluten om att se fram, genom den förbenade vardagen med all dess stress, precis som genom alla de smutsiga hårttrafikerade gatorna, platta vägar, massa faror, men väl bakom så öppnas det backiga stigar som öppnar nya gröna fonder, naturens kuliss efter kuliss, alla gröna nyanser, och våra liv är åter en magnifik historia, och så tänker jag leva.

På tal om grönt, ändå ballt att vi ba grönt hit och dit, men egentligen så är det när våglängderna på mellan 520 och 565 nanometer når våra små ögon som vi uppfattar sakerna som gröna. Ännu ett bevis på hur duktig den organiserade naturen är på att ta hand om kaoset.

Skål och puss och flåt för ordbajsandet, har inte bloggat på länge (>‿♥)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

7 kommentarer

    1. Ja verkligen – synd bara vi inte hann cykla nåt me varann. Men fler tillfällen kommer :)

    1. Gode James! Nåväl, båda lätt störda, inte så konstigt ;) Tack! Ja inget slår svenska ibland, ganska ofta faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.