Cykelkatten

Afterbike, afterglow

DSC00654 DSC00661

DSC00662

DSC00665 DSC00669

Hej hej. En dag som idag – då det ska hinnas både mötas, ringas, mailas, andas och ibland även jobbas (internt skämt, självklart är möten jobb också) så är det skönt att då och då – lite i smyg! – blunda och komma ihåg den senaste turen. Då man är fri för en stund. Då man är lätt för en stund. Då man har glömt cykelbrillorna hemma men njuter av att kisa åt kvällssolen. Då man nästan ångrar att man inte kör kortbent men bara nästan. Luften är underskön. Sval. Renande. Lätt mot styret, axlarna vilar, lillkakan i. Gårdagskvällens sköljpass – med gänget Johan, Tony och Wiking, skuggan nummer tre, kameran nummer ett.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.