Cykelkatten

Afterbike, afterglow

temposyrsan

Hej hej. Är i Stockholm på jobb och familjehäng. Benen är slitna efter cykelgymmet i måndags och ett gäng klena (pallade bara sex, med nöd och näppe, gör tio utan några extrema problem annars) ettor blandade med mindre härlig mensvärk igår. Känns nice att vila dem idag! Stillar ändå min träningslusta genom att “huvudshoppa” nya tränings- och cafécyklingkit, spånar lite på alla inlägg jag vill trycka ut till er nu när blogglusten sakta men säkert kommer tillbaka och funderar på hur och var jag vill och kan cykla under påskhelgen. Tänker bland annat blogga om hur min vinterträning har gått, hur min tävlingsplanering kommer att se ut, vilka klädaffärer som gör snyggast kits just nu och massa annat roligt. Men först måste jag jobba klart och sånt.

Puss och hej så länge från cykelsyrsan!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.