CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesLivsstil

Det är morgon i lya ciclistan

Det är morgon i lya ciclistan

morgonstund ridley xfire

Fan älskar detta. Gå upp i ottan, brygga mig en kopp svart kaffe starkare än tonårskärlek, titta till cykeln som glänser redo för dagens distans, kanske stanna upp känna lite på däcktrycket, pula lite på datorn, fixa lite uppfuckade garminfiler eller varför inte skriva en rad eller två, äta några små bitar besk choklad, slösurfa lite men inte för mycket, chattväxla ett par ord, kisa åt morgonljuset, kanske torka någon fläck i köket som syns först i just detta morgonljuset, göra en frulle stor nog för en förvuxen crossfitman, huttra lite i fluffmorgonrocken innan koffeinet slår in och veta att jag inte har bråttom alls med att börja kitta upp mig, leta mössa, leta benvärmare, brygga termobidonte, allt sådana oundvikliga göromål som medföljer vintercyklingen. Än så länge har jag sovmorgon och som jag njuter av det!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.