Cykelkatten

Afterbike, afterglow

16628873076_17527d1879_o

Hej! Idag känner jag mig äntligen redo att börja träna igen. Försiktigt och lugnt och bla bla så klart. Tänka sig att jag inte tränat sedan den där högst misslyckade hot-and-cold-corepasset en fredag för snart två veckor sedan. Gapar tomt i Strava, gapar tomt i träninsghjärtat. En kollegas “ja, det kommer att ta sin tid att komma igen…” gör inte saken bättre men äsch vaffan a rider’s gotta do what a rider’s gotta do. Jag är förstås bister över att mitt fina utarbetade intervaller-styrkegym-helgdistans-schema fått sig en repa men samtidigt – på det stora hela, det är ju ändå ett tag kvar tills det gäller att vara som starkast. Så vi avvaktar med beastmode (ett häftigt gymord jag har lärt mig via Instagram) och kör fluffmode den här veckan. Det får bli core och lite lagomt rullande väl i sadeln men ändå, ändå – träning och inte en hostmedicindroppe till. Vi firar med lite singalong tycker jag:

This magic morning,

So different and so new
Was like any other
Until I woke up free from flu

And then it happened
It took me by suprise
I knew that you felt it too
By the look in your eyes

Nicer than wine
Sweeter than the Ethylmorphine
Everything I want I have
Whenever I’m alert for the first time

This magic morning!

Melodi: This magic moment med Misfits
(eller okejdå The Drifters för de nostalgiska)

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.