#lidamedstil

The cold next door, is such a whore

IMG_1754

Jag är krasslig. Det stör mig. Blir kanske ingen cykling i helgen. Det dödar mig. Men det som inte dödar härdar. Softade igår kväll. Softar idag. Kommer troligtvis behöva softa imorgon. Lite ironiskt med tanke på mitt blogginlägg om att längta sig fördärvad till de där två enda långdistansdagarna. Jag är nu något orolig för Basemile Snowdown-helgen om en vecka. Har tyvärr inte fått till ett enda femtimmarplus-pass ute i den här vinterkylan ännu. Och visst, även om målsättningen med Snowdown är att helt enkelt genomföra det så gott jag kan så är inte 335 km att skoja bort om föret är tungt, graderna låga och de i bagaget riktigt kalla distanstimmarna lite för få. Jag har sett fram emot den här helgen som ett slags formtoppningshelg med två rejäla distanspass. Nu blir det tyvärr inte så, hälsan har svikit mig. Jag måste se realistiskt på saken och blir jag inte bättre idag och får inte till någon bra cykling i alla fall på söndag så kommer jag att sälja min biljett till någon mer förberedd.

Men vi ska inte deppa än. Jag kanske inte blir mer än just småkrasslig och blir jag så illa tvungen att hoppa Snowdown så har distanståget inte gått än. Vintern är lång och tuff i år, men det är Katja också ❆

Vad ska ni göra denna vintriga helg? Puss!

Inläggtiteln har inspirerats
av denna gamla goding

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 Comments

  • Kim

    Ska försöka ge mig på lite vinteraktiviteter i helgen :) Försöka få till skidåkning på lördag och söndag om det finns något bra spår i närheten :) Kanske ett pass på trainer också så att cykelbenen får göra sitt jobb också.

    Ta tag i det sista här hemma och små renoveringar man pysslat med under julledigheten – beställa en ny säng bland annat om jag lyckas bestämma mig för en.

    De va nog denna helg :)
    Kim har precis bloggat Simning & en till effektmätare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.