Cykelkatten

Afterbike, afterglow

christmas-bamboo-bicycle-tree-decorations

God kväll kära läsare. Tänkte önska er alla julfirande ena en riktigt god och vilsam jul (med tid för cykling förstås för er som kör Rapha Festive 500 i år)!

Och ni som inte firar jul eller vill fira men kan/får/förmår er inte – tänk på att julaftonen är en enda jäkla dag i detta universum, som är all rumtid och allt som existerar däri, inklusive alla planeter, stjärnor, galaxer, innehållet i intergalaktiska rymden, de minsta subatomära partiklarna, och all materia och energi.

Själv har jag en familjedel på besök här. Imorse hann jag med ett gäng ruggigt jobbiga kortintervaller på trainern. Kort men skönt – få igång snurret efter gårdagens lillklingemosande i lervällingen. Sedan har vi varit ute i bergslagsnaturen, käkat strömming, mekat med bilen och jag har målat i blått och brandrött.

Jag är välmedveten om att tre kalenderluckor saknas men dem kommer ni att få, det lovar jag. Min festiva period slutar liksom inte vid julen heller.

Nåväl, gnattis på er så hörs vi kanske imorgon! Om inte – softa på ordentligt och ta hand om er, era nära och kära, era cyklar och era gosedjur.

Puss på er.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.