Cykelkatten

Afterbike, afterglow

disckocyklar

Morgon från diskostallet på Bomans! Garmin är fulladdad, diskokulan är uppe på mekstället och snurrar fram fina solkissekattisar på väggarna och kolfiberramarna, ute är det svinkallt men här inne (petar lite på sportbehåns vänstra sida) är det varmt och skoj. Idag är en rolig dag att se fram emot. En dag i tre delar och därav tre pepp hits (en för varje bommad lucka) att krydda dem med. Idag ska jag…

1# Köra årets sista Helgmys med crossgänget +ANDRA! I Gropen och allt. Tävlingsridleyn får alltså jobba en sista gång innan den får sin välförtjänta vintervila under tiden baby alu-Cube får göra ett bra jobb på grusvägarna.

2# Hålla (tillsammans med Johan och Tony förstås) i crossfesten som vi arrar för de eldsjälarna som hjälpte till före, under och efter Groopencross, vår lilla crosstolthet här i Västerås. Vi har laddat med en masse chips, Evas löfte om en äpplepaj (nu får du allt inte glömma den!), ett gäng belgiska och den crossigaste quizzequizzen på länge (ska blogga ut den till er sedan).

3# Musikresa på ett ställe ett gäng mil härifrån men dit följer inte bloggen med.

Nu måste jag skynda lycra upp mig här. Ska ni cykla eller göra nåt annat roligt idag?

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.