Cykelkatten

Afterbike, afterglow

2015-05-19 20.32.10

Snart så…

Imorgon tänkte jag göra ett masochistiskt experiment.

För första gången i mitt liv ska jag bestiga min statiskt placerade trainer tidigt på morgonen!

Som ni vet är arlaträningen inte riktigt min starka sida. Jag tävlar, grupptränar och sånt gärna tidigt på förmiddagen men att självmant palla mig upp för att dra på mig det iskalla pulsbandet och peppa igång benen innan jag ens hunnit förstå var jag befinner mig (brukar hända någon gång vid lunchtid annars)? Oj så svårt.

Men idag orkade jag inte. Det blev helt enkelt för mycket. Hela den här veckan har varit för mycket. Jag är egentligen lite off-season nu, vill mest gå till simhallen och flyta omkring och stirra upp i takkaklet. Men så har de igenbommat det lilla badhuset bredvid mig och gör en flott konferens eller liknande av det och så är det ju två tävlingar kvar.

Så imorgon biter jag ihop och rullar som vanligt. Fast väldigt, väldigt morgontidigt. Tänk om jag lyckas, tänk om det kan bli en… rutin?

Vad tror ni, kommer experimentet lyckas eller blir det som vanligt?

Gnattis!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

  1. Jag har försökt, men misslyckats. Precis som du finns det typ en miljon andra saker jag hellre gör på morgonen än sätter mig på trainern. Det har gått så långt att jag packade ned trainern för att slippa se den….. Att kombinera lite simning med en hyfsad frukost däremot känns mer lockande…Huvudsaken är ju att träna och visst kan du ha intervallträning i simbassängen…. Är Kristiansborgsbadet stängt? Annars öppnade de klockan 6 på fredagmornar tidigare.

    1. Haha då är vi rätt lika Mats :)

      Det är ju det badet jag menade… Vet att de byggt om det och haft sig nu i sommar, men det kanske är öppet igen? I så fall skaffar jag ett 10-kort omedelbart!

  2. Jag har försökt, massor av gånger och faktiskt har jag lyckats! (Fast det beror väl mest på att jag får äta hotellfrukost efteråt, mat bästa grejen för motivationen). Så jag tror att du fixar det, var lite envis och kör värsta frukosten efteråt!
    Trevlig helg Katja :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.