Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravelSnack

Ny design, samma cykelpropaganda!

Ny design, samma cykelpropaganda!

Tja.

Tänkte först skriva nåt i stil med hej och välkommen till den nya Cykelkatten! men fick sedan skumma politiska vibbar så jag låter bli. Men kattskrället har fått sig en ny skrud, kul va? Förändringen är mest estetisk men nuförtiden går det dels att trycka på headern för att komma till startsidan (tog ju ba tre år att fixa det) och så trycka på de små facebook/insta/spotify m fl-knappisarna uppe till höger för att besöka mina andra nätlyor.

Skärmklipp

Jag är inte helt hundra klar med designen än. Kolumnbredderna ska justeras. Vissa engelska ord ska översättas till svenska. Och jag ska säkerställa att bilderna fortfarande är stora och fräna oavsett vilket OS eller vilken webbläsare man använder. Sedan har jag inte riktigt landat i färgskalan än – har ju kört svart-Touren gult ett bra tag nu och det känns väl gemytligt. Men vore kanske trevligt med nåt nytt? Konservativ som jag är lär det ju dröja. Ny design – samma gamla politiska agenda hehe. Ropen ska skalla, mer cykel till alla och en racesvettig ylletröja på det!

På tal om politisk agenda – vad trött jag blir på alla dumma svartvita artiklar om cyklisternas vara eller icke-vara i stora svenska medier! Artiklarna om “de dumma cyklisterna” kommer ut varannan månad, som fanns det inget annat att störa sig på i samhället. Finns det inte någon jättemegahagelvarning, försvunnen katt (alternativt katt som tagit sig över Atlanten till fots) eller en ny Ullevi-spelning med Springsteen att skriva om så plockar man fram dessa dumma cyklister-kortet. Och så sitter alla och stör sig på cyklisterna istället för att granska och pressa dem som beslutar om hur vår gemensamma infrastruktur ska se ut.

Själv är jag inte mycket till cyklist just nu – har inte cyklat sedan i torsdags. Jag är fortfarande inte helt frisk och måste tyvärr hålla mig i tråkskinnet minst en dag till. Jag orkar dock inte störa mig på det utan har roat mig med att massanmäla mig till de resterande crosscupentävlingarna och börjat studera banorna istället. Jag har ju inte kört nån av de återstående banorna (förutom Eskilstunas) än så det blir riktigt spännande. Det är lite synd att min förkylning kommit just nu, mindre än två veckor före CX SM men jag får ge fan i att bli sjuk nå mera.

Hellre racepepp än catcolddepp eller hur?

Puss.

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.