Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja reser

Kvällste vid Tower Bridge.

Kvällste vid Tower Bridge.

image

Hej hej från Chamberlain’s strax öster om Tower Bridge! Vi är rätt slut som har gått och gått hela dagen – sett varenda mäktig bro längs med Themsen känns det som. Druckit londonsk ekoöl, ätit mackor, njutit av den milda disen. London är bra, duvorna suger. Ekorrarna i parkerna är goa. Vaktlarna är mest wtf och det är ont om små gulliga hundar och cyklister i hjälm (stadscyklister överhuvudtaget).

Nu fortsätter promenaden, lite ben har vi allt kvar!

Puss så hörs vi sen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.