Cykelkatten

Afterbike, afterglow

image

Och som det skakar redan här hemma! Världens vindar i Västerås just nu. Löven snurrar runt och hela alltet är glatt i solen, tack hösten!

Annat var det igår, alldeles vindstilla och ljuvligt milt på kvällen då vi körde crossrull ute på Gäddeholm. Dova färger, dova röster. Jag hade väldigt ont, såret efter tanden glöder och gör mig febrig och svullen om kinden men äsch, jag behövde komma ut och cykla i alla fall!

Fast nu är jag på väg till flygplatsen. Jag och Grannen och en kompis till Grannen drar till London över helgen. Vi ska se Pink Floyds David Gilmour på Royal Albert Hall ikväll. Sedan blir det väl det vanliga, leva staden, fotografera och för min del, dansa på de aviga ställen man inte hittar i turistbroschyrerna. Och så spana in cykelstämningen och ta nåt cyklistfika förstås!

Puss och ha en festiv fredag!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.