Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Wind’s in the east, mist comin’ in.
Like something is brewin’ about to begin
Can’t put me finger on what lies in store
But I feel what’s to happen, all happened before.
(P.L. Travers, “Mary Poppins”)

 

DSC_0437

Hej. Jag vet att jag har varit en bad, bad blogger girl den här veckan. Men ni vet ju att jag har mina toppar och dippar. Just nu är jag inne i en bloggdipp. Vinden har vänt, grejer har hänt. Och jag jobbar väldigt, väldigt mycket just nu. Men ha överseende. Jag håller på och smygskriver ett gäng inlägg, bland annat racerapporten från Dalsland Runt, och snart är jag tillbaka på banan igen. Under tiden så tröstar jag mig med bästa cykeltwitter. Hörs snart igen. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.