Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon folks. Ni (och främst jag, ingen lider mer än jag av bristfälligt bloggande) får leva med att det är lite si och så med bloggandet igår, idag och imorgon. Är i Stockholm och är glad om jag hinner äta och sova ungefär. Här får ni ett litet veckoschema i alla fall så lite koll får ni.

* Idag måndag är det jobb kvällen ut, tyvärr. Sedan ska jag försöka  hinna hänga med familjen lite.

* Imorgon tisdag är det samma veva. Jag hinner tyvärr inte tävla i Stockholmscupen-GP imorgon men hinner kanske åka ut och titta en sväng.

* På onsdag åker jag hem. Jobb, tidningsintervju och cykling står på schemat!

* På torsdag är det Västeråscykeln och då tänker jag träna fort.

* På fredag är det skölj och fikamys.

* På lördag är det bästa svartrejset motionsloppet Engelbrektsrundan som går av stapeln! Tänker cykla fort då med.

* Söndag tänker jag inte ens planera ännu.

Skandisrecap och sånt kommer lite senare idag. Nu ska jag ta mig och min dator till mötet. Puss och ha en grym måndag så länge, skriv gärna vad ni har flr roliga veckoplaner så blir jag glad :D

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. jag ska köra GP-premiär för i år på onsdag. OM Hasse är frisk och också ska köra. Jag är lite för harig för att köra själv. Inser att jag kommer att bli avhängd och omkörd men ser det som grym träning. Så jag är nervös redan nu…

  2. Kval till veteran-VM Tempo i Helsingör på Torsdag. Tror inte mycket på mina chanser, men verkar vara en rolig tillställning. Få starta i startbox och avlysta vägar – bara det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.