Cykelkatten

Afterbike, afterglow

2015-04-19 13.30.30

Litet stämningsfullt mobilfoto.
Gissa stigningen den som törs! :D

Hej folket. Nyttjar den ringa mängd wi-fi för att berätta att jovars, här tar det sig för cyklistkroppen. Har hunnit med tre pass som följer mitt lilla schema som jag inbillar mig gör verkan för mina ben. Första dagen kördes ett lugnt känna-på-backar pass med en liten babystigning upp till ett fint turistigt klosterställe. Igår mosades det uppför ett par tusen höjdmeter och jag var rätt så nöjd med mina ben som äntligen började leverera klättring. Idag kördes det ett gäng kanonlugna mil. Imorgon börjar jag trappa upp med bergen igen. Fy jävlar vad skönt hemskt jobbigt och underbart det ska bli. Håll tummarna för att kroppen levererar och inte sviker mig. Tänker förstås berätta utförligt och episkt om allt. Men tills vidare- njut av gräsänkelivet med pizza, makaroner och allt sånt. Hörde att det är rätt varmt hemma i Sverige med – njut på! Jag kör ett riktigt träningsläger här men lite middag ska ändå hinnas med. Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.