Cykelkatten

Afterbike, afterglow

16986631500_97d999d475_k

Mors klungan! Vet ni, hade värsta inlägget om gårdagens ben på gång men vi skiter i’t. Istället ägnar vi dagen åt renodlad mallispepp. Det är den här lilla bloggen värd alltså. Lite senare idag kommer det utlovade stora mallisinlägget men vi kan redan nu konstatera att det är disko i mitt vagabondhjärta! Visst finns den där, den lilla praktiska oron – kommer hyrcykeln att för en gångs skull passa min kropp (läs: ryggen) med en gång? Tackling: tar med mig två olika styrstammar. Kommer mina nya skinande magnifikt snygga skor vara sköna med en gång eller kommer de att jäklas i början? Tackling: tar med mig skavsårsplåster och mina gamla dojs för säkerhets skull. Kommer..? Äsch. Fan palla oroa sig för mycket. Egentligen är min filosofi – ju mindre resväska, desto mindre bekymmer. Nu tar vi itu med dagen innan det är dags att packa det sista innan det är dags att joina Grannen & Co. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Go girl go! Bara en smuuuuuula avundsjuk. Men jag skall minsann ha Kickstartsläger på hemmaplan i en av Sveriges regnigaste städer – Växjö. Fan ta mig exotiskt så det räcker. Jag gillar ändå inte berg, värme, sol och vackra vyer.

    1. Haha! Vet du – det lät skitkul :) Du kommer nog att skratta lika många ggr som du svär över regnet (om det ens blir nåt regn). Ha så roligt nu! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.