Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesLivsstil

Tony, tävlingssnack och trötthet

Tony, tävlingssnack och trötthet

Foto-06-03-12-13-20-10

Valhalls superboys – Tony längs till höger.
Courtesy: Emil Rosenberg för Velonode

Hej. Vilken mysig kväll igår. Fick göra en av mina favvosakerna – handla goda ingredienser (är nästan sjukligt förtjust i att gå runt och välja mat jag ska servera) till mackbuffén, ge paket, skåla lite Duvel med ett fint gäng människor, snacka cykel DET SLUTAR ALLTID MED CYKELSNACK och trivas allmänt. Och allt för att Tony fyllde år. Kvällens tyngdhöjdpunkt blev ändå när skaran samlades kring den fräcka moderna vågen Tony fått i present av mig och väga sig och snacka watt. DET SLUTAR ALLTID MED WATTSNACK. Grattis i efterskott bästa Tony! Det hanns också med lite tävlingssäsongsplanering tillsammans med Eva som är en av de få seriöst satsande tävlingsdamerna här i krokarna. Säg vad man vill men som dam är det alltid mer igenkännande att snacka tävling med en annan dam. Nu är Eva visserligen vassare än jag (och tack och lov för det helt ärligt) men vi kommer att starta ihop vissa av säsongens tävlingar.

Mindre pepp är min kropp idag. Jag vettefan vad det är men jag känner mig fortfarande småkrasslig och sömnig. Det sista börjar jag misstänka beror på pollen (har för mig att jag hade liknande känningar förra våren med) men det första vågar jag inte riktigt äventyra. Beroende på hur det artar sig tar jag det säkra före det osäkra och kör ännu ett lugnare “normalcyklingpass” ikväll eller kör intervallpasset men ligger på hjul utan att ens försöka bidra.

Puss och ha en kanonkväll nu, jag ska stålsätta mig och vara snäll mot lillkroppen idag. Ska ju ändå hinna med att packa inför vårens första stora äventyr – Mallorca 2015. Imorgon kommer det förresten ett maffigt mallisinlägg som fått mig att gräva i bildarkivet ordentligt. Stay tuned!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.