Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Vykort från långledigheten.

Vykort från långledigheten.

et3wtgw3

Den här långledigheten har jag tagit på största allvar. Ännu mindre mobil- och datoranvändning än annars om helgerna. Men är nu mör och skön och skriver till er för att berätta att jovars, jag lever. Tänker recappa cykelhelgen lite utförligare i ett annat inlägg men här är ungefär vad jag har gjort: promenerat. fikat. fotograferat vintertrött natur och såna gamla hus jag och några få finner intressanta, gamla industrimiljöer och så cyklat förstås. Kan ni förresten gissa var jag är och cyklar på bilden ovan? Tagen igår.

Har ni haft det skönt ihelgen? Imorgon är det tisdag och då gäller kortintervallerna, glöm inte det! Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.