Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Som den självupptagna (twittercitat, fast mina päron skulle nog hålla med) bloggare jag är så tänkte jag köra ett litet samlingsinlägg för er som inte kan få nog av att spammas av skitbloggen min. Vad folks än tror om mitt ego så är det ändå cykel som är mitt stora intresse så i princip all min offentliga sociala närvaro handlar mer eller mindre om att ta del av och sprida intressant cykelinformation.

Twitter.

En stor inspirationskälla är förstås Twitter. Trots att jag försöker hålla mitt flöde så cykelexklusivt som möjligt slinker ibland en och en annan filosofisk diskussion in. Oftast handlar det om att jag klämmer ur mig en (h)ärlig åsikt som inte är riktigt PK utan lite sådär antijante. Sen är diskot igång. Hursom – Cykeltwitter ftw! Klicka här för att följa mig.

Spotify.

Förutom Twitter är Spotify en viktig kanal för att få ut mina tankar. Jag kryddar ofta mina inlägg med låtar. Om cykel är min stora passion så är musiken mitt överlevnadsverktyg, så enkelt är det. Ni hittar mig genom att söka på Lyckokatten (mitt gamla nick). Välkomna att prenumerera på mina spinninglistor förresten, grymt att köra fyror/trappan/åttor till.

Instagram.

Nästa kanal är Instagram. Trots att jag försöker blogga så ofta jag hinner så hinner jag inte alltid det. Instagram är lite ruffigare, lite mer behind the scenes lixxom, låtcitat hit, vardagscyniskanmärkning à la kränkt cyklist dit, lite mer mänsklig sida av varumärket typ. La instagrammande på is ett tag men har återupptagit det, ändå skoj. Jag heter Cykelkatten och min mjukispanda heter Santana. Bara att följa, vad heter du?

Pinterest.

Pinterest är ett samlingsverktyg jag använder lite för sällan trots att jag älskar det. Tycker alla ni som gillar ögongodis ska bli med där – om inte för att spana in mina pins så för att gå med i massa roliga cykelgrupper fyllda med kuriosa, konst, foto, ja allt sånt intressant! Jag heter otippat nog Cykelkatten och är mest där och spanar in rakade ådriga ben och spinkiga mods. Adda mig så addar jag er!

Facebook.

Ingen självupptagen cykelblogg utan egen facebooksida! Jag vet att många bloggers postar reklam för sina bloggar på sina privata tidslinjer men jag tycker nog lite för synd om mina vänner, alla är liksom inte lika cykelgalna som jag, så jag håller mitt privata flöde skilt från mitt bloggrelaterade dito. Men gillar man min facebooksida så får man grymma uppdateringar, tar del av kuriosa, videos, roliga inslag samt en och en annan känga eller kanske kärleksförklaring till Grannen eller någon annan av mina grymma vänner. Gilla idag!

Strava.

Eftersom jag först och främst är cyklist så är det ändå Strava som avslöjar mest om mig. Nu loggar jag enbart träning dvs. aldrig pendling promenader och sånt men är ni verkligen intresserade av mitt idrottsliv så är det ändå Strava som gäller. Följ mig här!

Tja, det är nog de offentliga kanalerna det.

Jag hoppas ni hittar nåt som ni gillar. Jag garanterar bara en sak – rå sexig kompromisslös kvalité med cykel som röd tråd.

och en gnutta humor förstås.

Alltid retar det nån :D

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.