Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravelCykelKatjas tips

Dagens cykelvideo: Damklassen i terrängen

Säg va man vill, men klädstilen var något bökigare då, det glada året 1936! Nog tänkte man tygkvalité snarare än smidig passform på den tiden. Fast va vet jag, de få gångerna jag vågar mig in i skogen så kan jag ibland se moderna människor cykla snabbt iklädda baggy plagg. Alltid retar det nån landsvägscyklist eller hur? I dagens cykelvideo är det ändock den eländiga terrängen och de läckra bockstyren på antagligen sjukt tunga stålisar som stjäl all show. Tyvärr vet man inte var nånstans tävlingen gick, men jag hade gärna varit med, ser så himla bökigt kämpigt och roligt ut, detta race, blandning av cross och crosscountry. Älskar att de får springa till cyklarna vid starten, ännu ett svårt moment!

Tack AK för tipset.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.