Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag är hemskt dålig bloggare just nu, jag vet. Det är en sån period just nu. Men ibland måste man få va, för nångång måste man få va. Jag återkommer – redan ikväll, ska berätta om gårdagens Helgmyset!

Nu ska jag Anna och Grannen ta oss ut på soliga landsvägar och ni får en bild på mig från gårdagens tur att titta på. Himla snörpt kattstjärt till min, vettefan va jag pysslade med. Äsch. Puss!

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.