Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravel

n+1

n+1

Cuben vid den dära ökända Gropen. Bild från Johans blogg

Alltså så himla himla uppspelt men också oroad ni vet som man är när man får leka med ny cykel som nån annan haft och ställt in efter sin kropp etc.

Förstår att alla ni var upptagna med att rösta ut smygrassarna ur riksdan igår men vissa av er såg kanske att jag twittrade ut en liten bild på en viss Cube med vitt styre och singelklinga fram!

Cuben som har gett både Åsa och Johan ett helt gäng finfina placeringar, vurpor och annat cxy skoj.

Den blir kanske min i höst.

Och jag ser så fram emot att rida in den! Med start imorgon, nu har jag varit fartlös i dagarna tre så jag bara måste cykla av mig på racern nu när vädret är sådär vackert sensomrigt fortfarande.

Till att börja med så måste jag byta sadel. Jag tror jag börja med att slå på min gamla smala mtb-sadel som ändå är bredare än den som sitter på Cuben nu. Samtidigt så är ju cxande lite stötigare än hardtail-mtbande så egentligen borde jag satsa på bred skön sadelfåtölj på crossen. Vilket jag förstås tänker göra men jag måste banne mig provcykla hojen först och dessutom i sin rätta miljö.

Sedan det där med sittställningen. Jag och Johan är ungefär lika långa men han har något mindre ond rygg än jag. Dessutom är det ju lite scary att som crossn00b sitta för framåtlutad i den bistra västmanländska terrängen med sina fasansfulla sandbackar och annat otyg…

Men nu målar jag fan på väggen. På med ny sadel och så kör jag imorgon.

Nästa helg är det ju episk crosstävling i Hellas, ett fantastiskt tillfälle att både göra bort sig och göra det i TV dessutom, och vilken cykelkatt missar nåt sånt?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

  1. Men va roligt! Cykel efter Åsa är alltid en bra cykel, för det vet ju jag :-) Något som Johan dessutom cyklat på kan inte vara dåligt och den är ju sååå snygg. cyklen alltså.

    Glad för din skull…fast kanske blir din? är den inte redan det ;-)

    1. Tack :) Känns tryggt faktiskt!

      Anl. till att den inte riktigt är min är att jag inte har bestämt mig än om jag ska köpa den el låna den. Pga. ekonomin, helt enkelt. Men det lutar åt köp ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.