Cykelkatten

Afterbike, afterglow

image

Vi är framme på Continental vid Bardolino, Garda. Det är sjukt hett, sjukt fuktigt, allting nytt, allting mycket, vi är trötta av alla intryck. Vi har fått ut våra hojar – jag har fått en svart Specialized med vettig utväxling. Sjön brer ut sig framför vår bungalow. Grannarna glor ögonen ur sig. Vi har druckit spritz och ätit fänkål, majskaka hos Maria och hennes man och hans dotter. Och imorgon är första cykeldagen. God natt!

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.