Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Blöt av regn, blöt av svett. Håret hänger i drivor, mascaran gör mig panda, skorna väger dubbelt så mycket som de gjorde när jag startade passet och vattnet söker sig innanför den tunna jackan. Rakt in i mitt hjärta, tillsammans med de tusentals dropparna som faller ner på marken, tränger sig in i jordens överhettade kärna och ger den all den nyenergi som behövs för att alla vi jordens varelser ska orka fortsätta streta på.

Igår lämnade jag cykeln hemma och sprang inne i den aspknastrande skogen istället. Som vanligt njöt jag av vartenda tramptag.

Jag är vårklassikertjej. CX-tjej. Fan hoppas pengen räcker till en redig cross snart.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. Det faktum att regn bäddar för en syrerikare luft gör oftast att det är att föredra den luften vid all konditionsidrott…. Men jag håller med dig till fullo, vid löpning får det gärna vara så grisigt som möjligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.