Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Gårdagens Katja, nerkletad i vägblä men glad
efter att ha rullat ut benen efter onsdagens GP

…startar Girot och det firar jag med en ny header som kommer att sitta kvar under hela tiden loppet går! Vad gillas? Vet förresten precis hur det blir, jag kommer att irritera mig på att allting spoilas sönder på Twitter (som t ex dagens seger i Women’s Tour som tagits av… nädå, jag spoilar inget här). Varför finns det ingen anti-spoiler-extension till Twitter? Som typ blockar allt som innehåller ett visst ord, t ex #giro… Här är tips till er utvecklare.

…regnar det som tusan men inte lika mycket som igår då jag verkligen ångrade att jag hade glömt att sätta på skoöverdragen inför kvällsrundan med klubben

…drar jag till Stockholm för en helgs häng och stoj med lillebror, 8 och resten av packet. På schemat står softa, kolla på Girot och den här gången – komma ihåg att fika på nya cykelcaféet Le Mond!

…har jag lite ångest över att jag förmodligen inte kommer att hinna cykla förrän på söndag men samtidigt så är det okej ty mitt knä behöver vila lite.

…har jag ätit lite för mycket gott. Men så är det när någon kär kollega slutar och det ska ätas avskedsluncher och fikas avskedsfika hit och dit :'(

…tittar jag ut och förfasas över att det kan fortsätta vara så himla kallt och rått så långt in i maj! Hoppas verkligen det hinner ändra sig till nästa helg då typ nästan hela Periferigruppen ska köra Engelbrektsrundan ihop! Fett pepp på att bo i gruvstugan, käka mat och se Grannen leka spöke precis som förra året. Den här gången har vi ett par till kära gäster med oss vilket gör det hela ännu roligare. Må det skina sol på oss! Nån av er som tänker köra förresten?

…är det 9 maj och alltså Segerdagen (som även kan firas den 8 maj beroende på hur man räknar tiden) – dagen då nazismen äntligen besegrades. För gott? Våra val avgör. Även om mediabilden av den s k “nya” nazismen är småskojsiga oförargeliga pojkar som gör bort sig på invandrarnas och bögarnas bekostnad så är det tyvärr värre än så. Snart är det val och idag är rätt dag att påminna sig själv att det spelar ingen roll egentligen vad man röstar på – så länge man håller den ondskefulla skiten långt utanför husknuten.

..är det fredag! Bäst.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.