Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja reserSnack

Min lokala Garmin-besvikelse

Min lokala Garmin-besvikelse

Uppe i Montuïri, lyckligt ovetandes om att den supersmarta genvägen inte kommer att sparas.
För övrigt, sjukt finaste fikaställe i hela stan – utsikt över typ halva ön! –
kommentera om ni vill ha platsinfo så ska jag leta reda på det manuellt

Fan också. Alltså jag älskar siffror och speciellt träningssiffror och skarpa analyser. Jag älskar räkna och i utvecklingssyften analysera mil, höjdmeter och stravautmaningar och därför har jag lagt feta cashmoney på teknikprylar som är tänkta att vara till hjälp. Gissa kriget inne i mitt analytiska sinne när jag upptäcker att alla mallisrundor utom de tre sista är spårlöst borta från min Garmin 510-enhet och det finns inget jäkla sätt att få tillbaka dem. Alla mil! Alla höjdmeter! Alla varv! Intervaller! Och det viktigaste av allt – alla mellanstopp och braiga nya vägar jag så gärna velat spara till nästa års äventyr. FAN FAN FAN.

Nu har jag bråkat lite med supporten och kommer att skicka in enheten. Rundorna går däremot inte att få tillbaka. Tur jag upplevt, fotat samt skrivit ner antal mil (som om det vore enda väsentliga) i telefonens anteckningar-app. Yey.

Dumma Garmin.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

7 kommentarer

  1. Jag förstår verkligen hur du känner. Slarvade bort hela 2005 års träningsdagbok en gång. Fick tokspel. Nu har jag alla rundor på strava funbeat garmin connect och garmin training center plus sträcka tid i ett excelark på molnet…

  2. Jag är precis likadan när mitt Runkeeper krånglar ibland och allt inte kommer med. Kan få panik på det!

      1. Körde faktiskt ett sånt program igår och tyvärr :/ Fick fram ett gäng filer men inga rundor för den tidsperioden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.