Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Madeleine och Anna i Supertempo-Jennys kök igår, två starka kvinnor!

Hej.

Kort uppdatering just nu.

Blandade känslor – dels salighet efter gårdagens träff med Madeleine Lindberg Wall (hur stor och ödmjuk och äkta cyklist är inte hon egentligen?) och dels panik inför – tadaa! – mitt tredje linsträningstillfälle. Den här gången har jag dock sällskap som förhoppningsvis gör det hela lite lättare!

Jag kommer att berätta om mötet med Madde lite senare. Nu peppar vi inför den sabla linsträningen samt kvällen – för då väntar tacos och cykelhäng hemma hos Linkan tillsammans med Contis och AK! Misstänker att scenariot blir att pojksen mekar med cyklarna medan jag tränar på att sätta in linserna som AK förhoppningsvis tar med sig. Tacos utlovas, nice. Har vi tur så får rosen äntligen nytt framväxelreglage och ny vit Cinelli som bonus. Mys.

Men innan det ska jag hinna riva av ett gäng intervaller på stationärcykeln på F&S, förstås. Tydligen har ena hojen ANT+-kadensmätare så det tänker jag testa idag.

Hörs, fredagsstudsa på!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.