Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CykelKatja kör landsväg

Lida med stil: Gårdagens kvällsrepa i solen

Lida med stil: Gårdagens kvällsrepa i solen

2014-03-10 17.21.56

Gårdagens sol-men-schweinwindy-rullrunda-outfit:

Bibs: Exteondo kortbibs / Rapha vintertights (utan padding) över
Underställ: Kari Traa
Långärmad jersey: Gamla goda Rapha classic långärmad <333
Vindväst: Rapha Hi-Vis Gilet
Handskar: & other stories (köpt i Köpenhamn)
Rånarluva: Woolpower 

Strava (aka värdelös kunskap efter ett rullpass men ändå ba för att):

*Lida med stil är min nya kategori som innehåller inlägg vars direkta syfte är att showa off med lite kläder, selfies & stuff, typ motsvarigheten till fjortisbloggarnas “dagens outfit” fast med cykel i bakgrunden. Namnet lida med stil syftar förstås till det där lilla påståendet om att cykling går ut på lida. Det stämmer förstås inte på alla rundor, särskilt inte gårdagens… men majoriteten av pass så har man ju faktiskt lite ont, om man anstränger sig iaf. Och ba så att ni vet så är inte min stil den enda rätta men äsch, den finns där nånstans blant allt rött fluff iaf. Enjoy!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

    1. HAHAHAHAHAHA det är jag & Mr Burns alltså! ;) Får jag ba erkänna en sak? Av nån sjuk anl har jag alltid funnit Mr Burns sexigast i hela Simpsons… Ehm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.