Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Måndagshäj häj på er!

Måndagshäj häj på er!

Hej och glad måndag på er!

Jag mår så satans bra, helt seriöst alltså, fatta fått cykla både lördag och söndag, tio mtb-på-asfalt-mil och i mycket motvind och utan smärta i vare sig ryggen, halsen eller knäet! Och sett sol dessutom, bara en sådan sak.

Idag har jag häcken full med jobb och grejs. Håll ut för mer utförligare racerapport.

Och ja, det är sista gången jag cyklar i skidjacka…

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.