CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Latte baby commuter.

Nu längtar jag lite extra extra till våren. För då kan jag nämligen ha min nya absolutaeverevereverfavorita ylletröja på mig när jag caféracear ner på stan. Tänker förstås matcha den med en kortkort kjol och ett par slicka fredperrysar.

Den är crémelattefärgad, har en fantastisk söt liten ficka med rosa avtagbart lock på, kommer från min favvobutik och är en supergullig present.

Lyllos mig!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.