Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Ute regnar det.

Men inne här är det mysigt! Alltså inne här, i mitt cykelhjärta. Jag har nämligen börjat skissa lite på sommarens cykelplaner. Börjat fixa det där med tävlingslicens, samt börjat på ett lopp- och  tävlingsschema. Jag tror nämligen på att det är nyttigt att blanda njutning med rage. Även om tävlingsrage förstås också är njutning så vill jag ändå ha vissa helger lediga för lopp vars högsta syfte är ren och skär upptäckarglädje (i farten, förstås). Förhoppningsvis så många som möjligt med Periferigruppen, vi cyklar ju så fint ihop!

Så imorse anmälde jag mig till ett sånt typiskt njutningslopp, Siljan Runt, sextonmilasträckan. Vi kommer att bo i samma stuga som förra året, alltså typ mittemellan Rättvik och Mora. Ser fram emot att upptäcka det loppet!

Ikväll ska jag börja träna igen. Egentligen borde jag ju vänta till antibiotikakuren är helt över plus lite till men lite lugnare coreträning kan ju knappast skada.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.