Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag är av en uppfattningen att humor, resa (om än kort!) samt goda vänner är typ, bästa lösningen på livets ungefär alla situationer (de övriga löses med lite mer list och några fler koppa citronte med chokladbit till, men riktigt extrem är inte min situation just nu).

Då jag är ocykelbar just nu blir kvällens packning lätt. För jag ska upp till Sandviken och leka med en av de allra käraste jag har – Frida! (blond, cyklar grön Merida när hon inte hoppar häst, säj häj om ni ser henne svischa förbi i sommar!)

Är glad och lugn i magen.

Ha en fantastisk fredagskväll!

Puss.

jag och Frida kokosollar våra ben inför Rahpa Women’s 100 i somras

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.