CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Spinning for Jesus.

Valle alltså. Drog till med jultema på klubb-enkommafemtimmaren idag. Kändes smått bisarrt att pressa på som tusan till tonerna av All I want for Christmas is you men det gick! (det kanske är en vanlig grej för folks att spinna till julmusik men smått exotiskt för en annan) Partempot i mitten (fråga inte vad det är, det bara är sjukt jobbigt) fick i alla fall benen att tala i tungor…

Hade egentligen tänkt att vädra mtb:n idag men två faktorer stoppade mig från detta: noll – väääldigt blåsigt ute, ett – väääldigt seg Katja efter gårdagens äventyr med Anna. Nytt försök imorgon! Då minsann blir det fina utebilder, idag är det knappt värt att lägga upp, bara halvtaskiga post-spin selfies liksom.

Nu är jag utsträckt i soffan och Grannen kommer snart hit för att hänga med mig en halvtimma. Det han inte vet att jag tänker locka honom till att vara med i Cykelkattens Cykel_ _ _ _. Thihi.

Puss påer!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.