Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon.
Jag har varit en exemplarisk cykelbloggerska idag. Har vaknat, konstaterat att vädret är sådär crisp som en höstcyklist kan önska sig, putsat på min Canyon, ätit mig en gröt- och äggfrulle, fällt en symbolisk tår över att Engen slutar vara krönikör på Kadens (Varför? Vet någon? Hon är ju grym skribent!) samt lyssnat på en masse mellow tunes för att liksom låtsas att det allting är fullkomligt okej med mig. Nu ska jag fortsätta vara exemplarisk. Grannen har utarbetat en föga teknisk men desto mer trevlig mtb-rutt åt mig Björnö – Gäddeholm – Klinta (där kan det kanske bli smått kritiskt iofs) – etc. och jag ska få i mig ett antal cykelmil innan det blir dags att blanda kvällens första förlösande GT och möta upp dem som inger mig hopp om mänskligheten. Ses ute på vägarna!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.