Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


Status krasslig.

Hej. Ute är vädret gudomligt – kallt, friskt, soligt! Jag är tyvärr fortfarande rejält förkyld. Har dock blivit så pass bra att jag kommer att klara av att vara publik och kaffeförsäljare på Novembercråssen idag. Stackars min Canyon som får stå smycke hemma idag… Tur att vintern är lång ;)

Ska ställa mig under solens strålar och försöka . Hörde att jag inte är ensam om att vara förkyld så vi blir nog ett gäng som står och mår där tillsammans!

Ha en fantastisk lördag folks.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.